Show Nieuws

Zaterdag 06-04-2019 Zwolle Ijsselhal Show.Behaalde Adit Kane jr.U2 zo geweldig, en zo zie je maar hij liet zich weer leiden door een  geweldige handler waar hij nog nooit mee had gelopen  hij deed het super goed en de Handler ook,maar de keurmeester ging voor de ander type. wij willen zijn Handler Jacquelien Wolberink ontzettend bedanken voor het voorbrengen van onze Adit Kane jr………..Super trots op deze toppers.

 

Zaterdag 02-03 2019 Martinidogshow. Behaalde Adit Kane jr .een welverdiende U2 hij deed het super goed , hij is ook echt een mannetje die zich door iedereen laat leiden in de ring hij is zo gemakkelijk, wij willen zijn handler  Saskia Finke ontzettend bedanken ,ze waren zoals altijd weer twee maatjes  en twee handen op 1 buik  toppers we zijn trots op jullie.

 

Zaterdag  25 -08-2018 bij de Clubmatch van the Newf  Society  behaalde Adit Kane Jr  een ZG  wij willen zijn Handler  Ron Pranger ontzettend bedanken voor het voorbrengen van onze newfy man, zonder Ron had  hij niet mee kunnen doen omdat er geen handler beschikbaar was, Ron en Adit Kane jr deden het samen heel goed in de ring ze voelde elkaar  heel goed aan, waar we ontzettend blij om waren. NOGMAALS  heel hartelijk dank RON.

Zondag 1 juli 2018 bij de clubmatch van de NNFC deed  Adit Kane jr mee,  hij behaalde een ZG  wij willen zijn Handler Saskia Finke ontzettend bedanken  voor het voorbrengen van onze grote kleine man. al met al weer een gezellige dag

 

Zondag 24 juni 2018 haalde Adit Kane jr een 1e plaats in de openklasse met een ZG 1  we willen zijn Handler Esmeralda Renes ontzettend bedanken voor het voorbrengen van ons mannetje , ze voelden elkaar fijnloos aan, het is ook zo’n gemakkelijke newfy, waar we heel blij mee zijn

 

Zondag 20 mei 2018 heeft Adit Kane jr  in Venray (Pinkstershow) een U2 gehaald  in de Open klasse  zoals altijd super trots op ons mannetje, hij deed het geweldig , een prachtig keurverslag , Big strong compact male, masculine head, correct pigmentation, beautiful face,  front strong correct,impressive forechest, shoulders very long, Back: strong and good size, correct croupe, EXC , front and back angulations ,high quality colour and coat ,very well balanced  + harmonic movement ,wij willen zijn Handler Koen Luk ontzettend bedanken voor het voorbrengen van onze Adit Kane jr ,. ze doen het samen fantasies in  de ring .

 

Zaterdag 21 April 2018 heeft Adit Kane jr meegedaan aan de Clubmatch in Hardenberg, hij heeft een U1 en BOB gehaald in de Open Klasse  en is het eerste geworden van zijn rasgroep, super trots op onze mannetje en zijn handler Saskia Finke Brinks het is zo mooi om te zien hoe deze twee elkaar aanvoelen, ze zijn echt maatjes .

 

4 Maart 2018 heeft Adit Kane jr voor de eerste keer meegedaan aan de show in Groningen , super trots zijn we op hem  hij heeft  in de tussenklasse Exellent 1 gehaald res CAC en res CACIB en werd tweede van alle reuen in zijn rasgroep  hij heeft het voorbeeldig gedaan en hij vond al die aandacht geweldig , wij willen  zijn Handler Koen Luk  ontzettend bedanken  voor het voorbrengen  van Adit Kane jr jullie waren samen geweldig in de ring

 

16 December 2017 heeft Airen  meegedaan aan de kerstshow in Gorinchem ze deed het geweldig ze behaalde een U, haar keurrapport  was ook een mooi verslag waar ik tevreden mee ben, krachtige beerachtige 21 maanden oude teef,mooie beer, vrouwelijke hoofd met volle voorsnuit,schaargebit,iets oplopend toplijn,uitmuntend voorborst & ribwelving,gaat vlot met mooi staartdracht,prima temperament en presentatie , met dank aan haar Handler Saskia Finke

 

12 November 2017 heeft Airen 20 maand meegedaan aan  de World Dog Show in Leipzig , we zijn zaterdag afgereisd naar leipzig en een hotel geboekt, samen met Henk en Erna Knol  van de newfoundlander  kennel van de Drentse beren,en onze bruine beren  Airen en Jazzy Lee, de Keurmeester die we hadden is president van de FCI Rafael de Santiago (PRI) dus best spannend wat hij van onze Airen vond, ja ze was ook nog totaal uit haar vacht en het nieuwe vacht kwam er net weer door dus het sprong alle kanten op, samen met haar Handler Randy Verbakel deden ze het geweldig in de ring en werd haar Excellent (U) toebedeeld, dank je hiervoor Randy dat je haar hebt voor  gebracht, al met al een geweldige en voldaan weekend .

 

8 Oktober 2017  heeft Airen 19 maand meegedaan bij de Hanzeshow in Zwolle   ze deed voor de eerste keer mee in de Tussenklasse en behaalde  een Uitmuntend 1 en uiteraard een prachtig keurverslag, samen met haar Handler Saskia waren ze een geweldig team in de ring,  Dank je Saskia Finke  – Brinks voor het voorbrengen van Airen.

 

10 December 2016  deed Airen mee aan de Winner in Amsterdam CAC CACIB show, ze is dan  net  3 dagen 9 maand oud en komt daarbij direct in de Jeugdklasse  ze behaalde een ZG 4  in haar klasse. ze heeft een prachtig keurverslag met veel potentie,  ze was de jongste  van allemaal en op 1 na waren ze allemaal een jaar ouder dan haar  wat kun je dan trots zijn,  en dat ben ik ook, met dank aan Henk Knol die haar voorbracht,ze waren samen een fantastisch  in de ring.

 

1 Oktober 2016 is Airen in Zwolle CAC CACIB show beste pup van het ras geworden, ze mocht naar de ere ring en is ze uitgekozen,en behoorde ze bij de beste 10  super trots zijn we op ons meisje

 

3 September 2016 behaalde Airen met haar bijna 6 maand de eerste plaats ( VB) op de show in Rotterdam als beste jongste teven pup van het ras
Haar broer Aleq (Bob)  de eerste plaats VB als beste jongste reuen pup , later moesten broer en zus tegen elkaar wie de beste pup was van het ras, Airen werd gekozen als beste jongste pup van het ras . We zijn ontzettend trots op Aleq ( Bob ) en Airen.

Dirk en Bob rotterdamBob